Kunst bij je thuis

Een abonnement op de kunstuitleen geeft je de mogelijkheid om eindeloos te experimenteren en te variëren met hedendaagse beeldende kunst in je eigen huis. Je kunt zelf je keuze maken uit onze gevarieerde collectie kunstwerken. De uitleencollectie bestaat uit ongeveer 1.200 werken (van circa 550 verschillende kunstenaars), waarvan er zo’n 900 direct beschikbaar zijn.

Je vindt er werk in alle denkbare stijlen en technieken: er is figuratief en abstract, traditioneel en vernieuwend werk. Er zijn schilderijen, grafische werken, tekeningen en foto’s, maar ook veel kleine objecten. Van veel kunstenaars is achtergrondinformatie beschikbaar. Heb je moeite om een kunstwerk te kiezen? Laat je dan adviseren door onze medewerkers.

Abonnementen zijn er in verschillende prijsklassen, afhankelijk van de waarde van het kunstwerk. Al voor € 6 per maand heb je een origineel kunstwerk in huis. Betaling kan alleen via automatische incasso per maand. (Dus is je abonnement ook opzegbaar per maand.) Na je inschrijving als abonnee kunt je het uitgezochte kunstwerk direct mee naar huis nemen. De standaard uitleentermijn is zes maanden, maar eerder omruilen mag altijd.

Abonnees van de kunstuitleen ontvangen gratis de nieuwsbrief.

Bij de kunstuitleen zijn kunstcadeaubonnen te koop ter waarde van € 50, € 100 en € 150

Cat.Waarde kunstwerkKosten per maand
A1 kunstwerk tot €500,-€6,-
B1 kunstwerk tot €900,-€11,-
C1 kunstwerk tot €1500,-€17,-
D1 kunstwerk vanaf €1500,-€23,-